Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

10 + 1 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα

Εδώ είμαι λοιπόν με καινούριο Blogoπαίχνιδο να εγκαινιάσω το νέο μου look. Πάμε λοιπόν να αποκρυπτογραφήσουμε το άτομο σκορπίνα στην προσπάθειά μας να γνωριστούμε καλύτερα...

1) Ξεκίνησα το κάπνισμα σε ηλικία 12 χρονών - 6η Δημοτικού - μαζί με την κολλητή μου Βαρβάρα ένα μεσημέρι σπίτι μου με τσιγάρα Camel και παγωτό πύραυλο Over ακούγοντας στο τέρμα Oasis - Wonderwall και Green Day - Creep. Φυσικά με έπιασαν οι γονείς μου την ίδια μέρα και έγινε το σώσε!

2) Παρόλα αυτά κάπνιζα μανιωδώς (4 πακέτα τη μέρα) για 11 χρόνια μέχρι πέρυσι που μια άκρως στρεσσαριστική μέρα στη δουλειά αποφάσισα ότι θα το κόψω και δεν ξανακάπνισα έκτοτε.. Τώρα ενάμιση χρόνο μετά αραιά και πού κάνω κανένα πουράκι για τη γεύση...:)

3) Στην ίδια ηλικία (12 χρονών) πίστευα ότι όλος ο κόσμος είναι ένας εγκέφαλος που λειτουργεί ομαδικά σε στυλ πρόβατου, καθοδηγούμενος από τα πρέπει της κοινωνίας τα οποία έχουν επιβάλλει πουριτανοί φαλλοκράτες, ενώ εγώ (μαζί με μερικούς άλλους) βρίσκομαι εκτός αυτού του συστήματος και προσπαθώ να ζήσω την όμορφη πλευρά της ζωής που περιέχει προβληματισμούς για καίρια ζητήματα (βλ. αν υπάρχει Θεός και γιατί επιτρέπει να γεννιούνται παιδάκια άρρωστα, γιατί γίνονται πόλεμοι κλπ κλπ).

4) Η πρώτη μου σχέση ήταν στην 5η Δημοτικού με έναν συμμαθητή μου - μεγάαααααλος έρωτας κατά τους γονείς μου. Κατ εμέ ο πρώτος μου έρωτας ήρθε 2 χρόνια αργότερα με τον Γιώργο - ξανθό γαλανομάτη ελληνοαμερικάνο και 5 χρόνια μεγαλύτερό μου, με τον οποίο ήμασταν μαζί 1 χρόνο και είχαμε βρεθεί 10 φορές....Ακούγαμε rave και ανησυχούσαμε για τη "μάνα raver" που έβγαινε στα κανάλια να υπερασπιστεί το νέου τύπου πρεζόνι γιο - κόρη της...Μεγάαααααααλα προβλήματα σου λέω τότε!!!!!

5) Έχω μεγάλο θέμα με τον θεσμό οικογένεια. Είναι ό,τι πιο ιερό έχω και τον σέβομαι όσο τίποτα άλλο. Πιστεύω ακράδαντα στη συντροφικότητα και την παντοτινή αγάπη χωρίς ενθουσιασμούς και άλλες παροδικές βλακείες. Εξού και η κάθετη διαφωνία μου με εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά και κάθε είδους προσβολή αυτού του θεσμού.

6) Ένιωθα από πάντα παιδί των μαθηματικών και ήθελα να γίνω προγραμματίστρια Δικτύων για Η/Υ.

7) Στην 3η Λυκείου και ενώ αγωνιζόμουν για να αποκτήσω τα εφόδια που θα χρειαζόμουν για να περάσω Πληροφορική Αθήνας, παράτησα το σχολείο (άνευ απουσιών σε συνεννόηση με τη Διευθύντρια) και διοργάνωσα 2 συναυλίες για φιλανθρωπικό σκοπό. Αποτέλεσμα? 3 εβδομάδες πριν δώσω πανελλήνιες ανακοίνωσα σε ΌΛΟΥΣ ότι θα σπουδάσω Δημόσιες Σχέσεις - ότι και έκανα τελικά, για να ασχοληθώ με τον καλλιτεχνικό τομέα....

8) Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να ζήσω για λίγα χρόνια στην Νέα Υόρκη.

9) Το πιο άπιαστο όνειρό μου είναι να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω νέες χώρες πόλεις και ανθρώπους.

10) Είμαι εγωίστρια και πεισματάρα σε τρελό βαθμό. Του στυλ προσπαθώ για κάτι και ενώ μπορεί να περνάω δυσκολίες δεν πρόκειται να δεχθώ βοήθεια από κανέναν μόνο και μόνο για να πάρω εγώ την αίγλη όταν τελικά τα καταφέρω....(γιατί θα τα καταφέρω σίγουρα...:P)

bonus) Όταν ήμουν μικρή πίστευα ότι η διαφορά των αγοριών και των κοριτσιών είναι ότι τα κορίτσια έχουν μακριά μαλλιά. Και μέχρι τα 15 μου δεν είμαι σίγουρη ότι είχα ξεκαθαρίσει πια ακριβώς είναι η κυριότερη διαφορά μας....


Δίνω πάσα λοιπόν σε :

modus vivendi (χρωστάς κι άλλα εσύ....)
artou (εσύ και αν χρωστάς...κάνε μια αναδρομή)
lockheart (μάκια)

6 σχόλια:

  1. XM .... APOLITA ILIKRINIS ....
    ETSI EINAI SAS DIAVVEO ...
    KSEXASES NA PIS GIA TIS EKDROMES POU DEN PIGES POTE KAI TI PSYXOLOGIKI PIESI MOU ASKOUSES ....
    EPISI SKSEXASES NA PIS OTI OTAN IMOUN MORO STAS MAGEFTIKAS LOURTSAS MOU EVALES ENA DOLMA STO STOMA KAI ME GIRISES ANASKELA KAI OTAN SE PIASANE IPES NA TON TAHSO THEO... NA MIN PW TI IPES 2 WRES AFOU GENITHIKA....:p SE FILO ! ANAMENO TON EPANAPATRISMO MOU !~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ω Θεέ μου, το 3 ΠΟΣΟ άκυρο είναι;

    Καλά έκανες και το έκοψες, γιατί και εσύ και ένας άλλος blogger εδώ μέσα είστε λίγο της υπερβολής μήπως;

    Το bonus τα σπάει :))))

    Φιλάκιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ The Brother

    AAAA!Είπαμε, ή λέμε αλήθειες ή δεν λέμε....
    Όσο για τα υπόλοιπα κρατάω κάτι γιατην επόμενη φορά......
    Υπάρχουν πολλά 10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα....

    :)))




    @ Raven

    Μη μου θίγεις τους προβληματισμους μου!Αυτοί με οδήγησαν στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα.Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν ξέρω τι άνθρωπος θα ήμουν.Μπορεί να με είχε καταπιεί - και μετά ξεράσει - το σύστημα, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαι αχώνευτη!!

    Το μόνο που έχω να πώ είναι πάλι καλά που δεν είχα ανακαλύψει τη μαριχουάνα τότε, γιατί την είχα δεί και bob marley παράλληλα....

    :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σευχαριστω για τη προσκληση...περιμενε και θα σε εντυπωσιασω χεχε!οσο για σενα καλε αυτη η ηλικια μεταξυ 12 και 15 πρεπει να ηταν πολυ περιπετειωδης...δεν ειχα αμφιβολιες αλλα με εκανες και γελασα να εισαι καλα σκορπινακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νουμερο 2 καπνισμα και
    νουμερο 10 πεισμα
    εγω ειμαι συτη ιδια!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ #lockheart#

    Για μένα όλες οι ηλικλιες είναι περιπετειώδεις...
    Είμαι ανήσυχο πνεύμα...
    Περιμένω να με εντυπωσιάσεις...:)))

    Φιλι!



    @ Skouliki

    Χαχαχαχα!Στη δουλειά σου αγάπη μου αλοίμονο αν δεν ήσουν έτσι...:)))
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!