Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Summer has come!

Είμαι εδώ και είμαι καλά!
Αν εξαιρέσεις μια πλαγιομετωπική που είχα εχθές, με ένα έντομο τύπου μέλισσας χοντρό και καφέ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το αυτί μου να γίνει σαν φρεσκοτηγανισμένος λουκουμάς και να μην μπορώ να κοιμηθώ, κατά τα άλλα είμαι μια χαρά!

Έκανα μπάνια, πήρα και λίγο χρώμα αφήνοντας πίσω οριστικά το χειμώνα που μόλις πέρασε...

Κατά τα άλλα δουλειά δουλειά δουλειά...

Κάθε καλοκαίρι λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :

Τα ρουχαλάκια που κυκλοφορούν στις βιτρίνες είναι άψογα τέλεια, άλλα αναδεικνύουν το κορμί μας και άλλα κρύβουν τις ατέλειες που άφησε ο χειμώνας πίσω του.
Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο από τις βιτρίνες των ρούχων.
Αυτό που με πονάει είναι το παπούτσι!

Ως γνωστή λάτρης των παπουτσιών έχω στη συλλογή μου αμέτρητα ζευγάρια!Άλλα ψηλά και άλλα χαμηλά.

Όμως όταν θες να βγεις βρε παιδί μου το πρωί για μια βόλτα, το απόγευμα για έναν καφέ ή όταν θα πας στο νησάκι με το χοντροβότσαλο και το κατσάβραχο δεν το μπορείς το τακουνάκι όσο χαμηλό η ψηλό και αν είναι!

Η λύση είναι μια : ΣΑΝΔΑΛΙΑ...

Ψάχνω λοιπόν, χρόοοονια τώρα, να βρώ απλά, λιτά σανδάλια όμορφα αλλά όχι υπερπαραγωγές και το σημαντικότερο, σε μια λογική τιμή, ώστε να μπορώ να πάρω 5-6-7 για να τα ταιριάζω με όλα μου τα ρούχα...

Όσο και αν έψαξα δεν έβρισκα πουθενά!

Τη λύση μου την έδωσε μια φίλη η οποία φτάνοντας στο ίδιο αδιέξοδο με εμένα (με τη διαφορά ότι εκείνης πιάνουν τα χέρια της), αποφάσισε να φτιάξει τα δικά της σανδάλια.

Σας παρουσιάζω λοιπόν λίγα από τα κομμάτια της συλλογής της, κάντε κλικ στις φωτό για μεγαλύτερη ανάλυση!


μαύρο με καφέ μελί και πορτοκαλί πέτρες δεμένο με ανάλογα χρώματα

λευκό με μωβ και λευκές πέτρες

Λευκό με λευκές και ροζ πέτρες

Λευκό με κόκκινες και μαύρες πέτρες
Μαύρο με χρωματιστές πετρες
Λευκό με κόκκινες και πορτοκαλί πέτρες

Λευκό με γαλάζιες πέτρες

Αυτό είναι ένα δείγμα της δουλειάς της.

Real δερμα, για να μην πάθουμε και καμιά ζημιά καλοκαιριάτικα από τις πλαστικούρες που κυκλοφορούν, και όσο απλό ή φορτωμένο το θέλει ο καθένας.

Οι τιμές κυμαίνονται από 30 € έως 40 € αναλόγως με τις πέτρες που επιθυμούμε.

Εγώ λοιπόν σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα ώς τον πιο ξεχωριστό τρόπο να τελειοποιήσει κανέις την εμφάνισή του όλες τις ώρες της μέρας. Αλλά και ως ένα δώρο μοναδικό για την αγαπημένη (φίλη, κοπέλα, μαμά κλπ).

Όποια-ος ενδιαφέρεται ας αφήσει το μειλ του στα σχόλια και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί του χωρίς να το δημοσιεύσω φυσικά :))))


Σας φιλώ γλυκά

Σκορπίνα!

2 σχόλια:

  1. Άσε τις σαγιονάρες και τα σανδάλια τώρα και έλα να παραλάβεις βραβειάκι...

    Α και να σου πω; Θα πάρεις κανένα τηλέφωνο για καφέ ή θα πρέπει να σου κλείσω ραντεβού για του χρόνου;!

    Ακριβοθώρητη μου έγινες πια.......

    Φιλιά στα μούτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! περνάω καμιά βόλτα που και που και σήμερα είπα να πω και ένα γεια! Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος του μπλογκ μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Σκορπινα γαρ και εγώ και μάλιστα Σαββατογεννημένη (έχω φάει τόνους δούλεμα από φίλους και έχω δει βλέμματα τρόμου από προληπτικούς).
    Αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα παπούτσια, μιας και λόγω δουλειάς είμαι συνέχεια στο πόδι. Αυτά που λάτρεψα και με βόλεψαν εξαιρετικά , ήταν τα τουριστικά- Μοναστηρακιώτικα σανδάλια. (χαρακτηριστικό το σχέδιο που πιάνει μεγάλο δάχτυλο -κουτεπιέ/κουτουπιέ ή όπως στο καλό το λένε, με μια πλεξίδα να ενώνει τις 2 λουρίδες). Στην αθήνα παίζουν γύρω στα 20 ευρώ, σε άλλες πόλεις πχ Πάτρα- Χανιά κλπ είναι πιο φθηνά. Το καλό με αυτά είναι ότι ακόμα και να τα ταλαιπωρήσεις, δεν παθαίνουν τίποτα, ίσα ίσα παίρνουν ένα ωραίο χρώμα (από αλάτι θάλασσας, ήλιο κλπ).
    Πολύ όμορφα τα σανδάλια της φίλης σου! δυστυχώς έχω μια τάση να καταστρέφω ό,τι υπάρχει πάνω στο παπούτσι, οπότε περιορίζομαι σε σκέτα! Θα το έχω πάντως στα υπόψιν.
    Καλή συνέχεια και καλά ταξίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!