Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στην Αλάσκα θα πάω με τους εσκιμώους!

Ετοιμαζόμουν να σας γράψω ένα post για τον έρωτα, τις ζουζουνιές και άλλες τέτοιες χαρουμενιές, αλλά τα γεγονότα με πρόλαβαν!

Σας έχω πει πόσο πολύ μισώ τους κουτσομπόληδες?
Αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν απ' το να ασχολούνται με τις ζωές των υπολοίπων!

Σήμερα ανακάλυψα ότι τελικά δεν φταίει ότι η ζωή τους είναι βαρετή και ανιαρή, γιαυτό ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, αλλά ότι το κάνουν από hobby! Μάλιστα είναι πωρωμένοι hobbιστες! Και όταν συμβεί στη ζωή τους κάτι συνταρακτικό το κάνουν σε ποιο έντονο βαθμό εμπλέκοντας όλους όσους ξέρουν μέσα!

Για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση θα ξεκινήσω από την αρχή.

Έστω ότι η Χ και ο Ψ μετά από αρκετά χρόνια γάμου και συμβίωσης αποφασίζουν να χωρίσουν. Με όλα τα όσα συνεπάγονται του χωρισμού, ο οποίος σημειώνω δεν είναι και από τους πιο εύκολους και απλούς, δεδομένου ότι η Χ και ο Ψ έχουν χωριστεί ελάχιστες στιγμές στην κοινή τους πορεία και αυτό για τα απολύτως απαραίτητα (τουαλέτα κλπ :P ).

Το χειρότερο είναι ότι η Χ και ο Ψ αποφάσισαν να μην το ανακοινώσουν σε όλο τους τον περίγυρο μέχρι να κατασταλάζουν (εγώ λέω, μέχρι να βγάλουν τα μάτια τους με την ησυχία τους, αλλά anyway). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Χ να μην έχει ούτε έναν άνθρωπο να πει τον πόνο της. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες του τύπου "γιατί" και "πως"...

Υπάρχει όμως ένα ζευγάρι φιλικό, η Α και ο Ω, που γνωρίζει την κατάσταση και συμπαραστέκεται πάρα πολύ στη Χ, ειδικά η Α.

{Δεδομένο :
1)Ο Ω είναι κουτσομπόλης
2) ο Ω ήταν πολύ φίλος με τον Ψ μέχρι που χώρισε την Χ, και σταμάτησε να του μιλάει γιατί τον θεωρεί μλκ}

Ο καιρός περνάει, και η ένταση μεταξύ Χ και Ψ αρχίζει να μειώνεται. Όλοι εμείς που γνωρίζουμε την κατάσταση πήραμε μια ανάσα ανακούφισης.
Εκεί λοιπόν που όλα είναι ήρεμα, η Α αποφασίζει να χωρίσει με τον Ω. Για τους δικούς της λόγους βέβαια,(για παράδειγμα : μεγάλη διαφορά ηλικίας που οδήγησε σε απομάκρυνση του ζευγαριού. ο Ω κοιμόταν ολημερίς και η Α ήθελε να βγεί μια βόλτα να ξεσκάσει αλλά μπααααααα).

Μόλις λοιπόν σκάει η βόμβα χωρισμού τι γίνεται?
Όοοοοοχι πείτε μου τι γίνεται!

Δεν μου λέτε εεε?
Ε λοιπόν, μόλις σκάει η βόμβα χωρισμού της Α με τον Ω τότε ο Ω θυμάται τον παλιό του φίλο Ψ (που έχουν να μιλήσουν 9 μήνες ) και τον παίρνει να βγουν για καφέ.

Ο Ψ φυσικά την ψυλλιάζεται την δουλειά και παίρνει και άλλον ένα φίλο μαζί. Έτσι βγαίνουν οι 3 φίλοι για καφέ. Στον καφέ λοιπόν ο Ω θάβει στην κυριολεξία τη γυναίκα του Ψ. Ό,τι δήθεν ξεμυάλισε την γυναίκα του και γιαυτό τον έδιωξε και κάτι άλλα για γκόμενους κλπ.

Μετά τον καφέ, ο φίλος που ήταν μαζί τα ξερνάει όλα στη γυναίκα του (φίλη της Χ). Και η γυναίκα του παίρνει την Χ και της τα λέει όλα με το νι και με το σίγμα.

Καταλαβαίνετε τη συνέχεια εεε?

Ε, λοιπόν κάπως έτσι έφτασαν και στα αυτιά μου όλα αυτά και μετά το πρώτο εγκεφαλικό και 5 καρδιακά που έχω πάθει σας τα μετέφερα και εσάς έτσι για να ξέρετε...

Δηλαδή δεν είναι να τρελαίνεσαι με την νοητική στέρηση ορισμένων κουτσομπόλιδων?

ΈΛΕΟΣ παιδιά! Έλεος!

Μου φαίνεται θα πάω στην Αλάσκα! Να συναναστρέφομαι με εσκιμώους! Ίσως είναι διαφορετικοί σαν άνθρωποι...Κουράστηκα με την βλαχομικρότητα μερικών μερικών που αντί να κοιτάξουν τη δική τους την καμπούρα κοροϊδεύουν των άλλων...

5 σχόλια:

  1. Αν και μπερδεύτηκα με όλη αυτήν την αλφβήτα να παρευλάνει εμπρός μου... νομίζω ότι δεν αξιζει να μπαίνεις σε μία τέτοια κατάσταση και να την συνεχίζεις... η ζωή μας δεν μπορεί να εξαρτάται από το τί θα πει ο ένας και ο άλλος... παρά μόνο εάν αυτοί είναι άνθρωποι που στηριζόμαστε και σεβόμαστε την άποψη τους.

    Οπότε Cool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλη με τσάκισες. Ανεβοκατέβαινα για να δω ποιος είναι ο Χ. και ποιος ο Ψ. Εντάξει όμως το κατάλαβα.
    Στο θέμα αυτό δεν είμαι και πολύ σωστή :)
    Μου αρέσει να κουτσομπολεύω με τα κορίτσια, όταν τύχει. Ξέρω πολλά πολλά πράγματα (επειδή μου ανοιγονται αυτοί, δε φταίω) αλλά δε μιλάω. Γιατί αν μιλήσω θα κάψω πολλούς.. Και για τον Χ ξέρω πράγματα και για τον Ψ. χαχα..

    Όπως και να 'χει είναι πολύ άσχημο πράγμα και όπως λες κι εσύ κανείς δεν ασχολείται με την καμπούρα του.

    Πες μου ποιον θέλεις να τσακίσω.. Θα φάω τζατζίκι και θα επιτεθώ!

    Φιλιά πολλά ομοιοζωδιούσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουφ..μπερδευτηκα!
    μα τί καθεσαι και σκας?
    απλα τετοιους ανθρωπους τους απομακρυνουμε απο την ζωη μας και ησυχαζουμε!
    εσκιμωοι ε? ενδιαφερον! αν πας να μας πεις εντυπώσεις! :p
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ

    Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εξακολουθεί και μου κάνει εντύπωση το γεγονός παρόλο που το έζησα πριν λίγα χρόνια παρόμοιο.
    Τελικά κατέληξα στο γεγονός ότι πάντα όταν υπάρχουν 2 άνθρωποι που τσακώνονται και δεν μιλάνε μεταξύ τους, θα βρεθούν τρίτοι καλοθελητές να βάλουν λόγια...

    Το γιατί δεν καταλαβαίνω...

    Υπάρχουν μυθομανείς?


    @ Αυτή ή αυτός;

    Απαπαπα! Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα!
    Σα δεν ντρέπεσαι λίγο! Φτού σου!

    Αυτά μαθαίνεις στα μαθητούδια σου?Να κουτσομπολεύουν το ένα το άλλο?
    φτού και πάλι φτού!

    Ελπίζω να το ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα σε τρώει να μιλήσεις για κάποιον ερήμην του!

    :)

    Αυτό με το τζατζίκι πολύ μου άρεσε...Μόνο μην με πλησιάσεις γιατί θα ψοφήσω και εγώ...

    Φιλιά


    @ next_day

    Δεν είχα σκοπό να σε μπερδέψω συγνώμη αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος!
    Το κακό είναι πως δεν μπορούμε πάντα να απομακρύνουμε αυτούς τους τους ανθρώπους γιατί ίσως μας δένουν κάποιες περίεργες σχέσεις...

    Όσο για τους εσκινώους μην ανησυχείς! Θα σας ενημερώσω αμέσως!

    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. entometaksi na prostheso pos otan ginetai to koutsompolio apo tous antres eidika oi plirofories panta metaferontai elafros eos polu paralagmenes gia na uparxei megaliterh intriga....

    to koutsompolio kalos h kakos sumbainei...ki ego ksero polla kai eniote i cant help sayng an ironic comment....ki ego ksero polla gia diaforous alla de ta sizitao pote giati de ta skeftomai pera apo thn ora pou tha poume tis xazomares mas pano apo enan kafe/eksomologitirio kai meta ta ksexnao entelos h merikos.

    ntaks exei kai ti fash tou to koutsompolio kapoies faseis re paidi mou...de ginetai na diavazoume filosofia kai coelho olh thn ora e eipame...kalo einai kapoies fores...apla se kapoies faseis pou mporei na mhn eisai kala psixologika an matheis oti o tade leei to kai to se kapoion dina gia sena mporei na sugxisteis...e ti na kanoume....psixraimia pantos...pantou ginetai na to kserete mhn exete aftapates oti sto eksoteriko de koutsompoleyoun...apla einai ston anthropo...einai merikoi pou to kanoun epaggelmatika...nomizoun oti epeidi mathainoun kati einai douleia tous na to diefthetisoun...alloi pali den exoun sevasmo gia afta pou mathainoun kai anoigoun to stoma opou na nai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!