Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Swimming

Το πήρα απόφαση σου λέω!

Σήμερα έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς, και να φύγω από το σπίτι νωρίς, για πολύ σοβαρό λόγο! Και το έκανα! Νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που τα κατάφερα! 

Έχω τόσο καλή σχέση με το κρεββάτι μου και τον ύπνο που πολύ δύσκολα αποχωριζόμαστε! Έτσι ενώ συνήθίζω να χουζουρεύω μέχρι πολύ αργά, σήμερα είμαι στους δρόμους από το πρωί!

Φαντάσου ότι όταν ήμουν μωρό δε ξυπνούσα ούτε για να φάω...Ανησυχούσε η έρημη η μάνα καθώς και πρωτάρα, καταλαβαίνεις. Πήγε στον γιατρό να τον ρωτήσει μήπως έχω κάποιο πρόβλημα! Ο γιατρός της απάντησε να μην ανησυχεί και να μην με ξυπνάει για να φάω, θα ξυπνούσα εγώ όταν πεινούσα.

Ε, λοιπόν αγαπημένοι μου αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Θα ξυπνήσω μόνο όταν πεινάσω. Και συνήθως η πρώτη μου λέξη δεν είναι "Καλημέρα", αλλά "πεινάω"...

Αυτά λοιπόν για το παρελθόν μου. Ας επανέλθουμε στο σήμερα γιατί γιαυτό ξεκίνησα να γράφω.

Αφού έκανα τις πολύ σημαντικές δουλειές μου, αποφάσισα να γυρίσω σπίτι να κοιμηθώ για καμιά ωρίτσα και μετά να πάω γραφείο. Όμως γυρνώντας, πέρασα έξω από το κολυμβητήριο. Και άλλαξα γνώμη, αντί να πάω σπίτι να κοιμηθώ, πήρα τα συνεργα μου, και κατευθύνθηκα αμέσως προς το κολυμβητήριο!



Μετά από 45 λεπτά σκληρής προπόνησης βγήκα από την πισίνα και κατευθύνθηκα στα αποδυτήρια και... 

Τι να σου πω βρε άνθρωπε, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! Καλέ σου λέω ούτε μέχρι τα αποδυτήρια δεν μπορούσα να περπατήσω!!!

Σύρθηκα σαν το σκουλίκι μέχρι εκεί και αφέθηκα σε ένα καυτό μπάνιο μπας και συνέλθω. Και πράγματι, φεύγοντας ένιωθα πως πετούσα!

Αλήθεια σας λέω, από τον Απρίλιο στο κολυμβητήριο αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει!

Μπορεί να φταίει ότι ο καλός μου, με προπονούσε στο basket εχθές το βράδυ! Μάλιστα! Μια ώρα ολόκληρη κηνυγούσαμε την μπάλα που έβγαινε out από τα θεικά μου σουτ!Χαχαχαχα!

Όμως να σου πω κάτι? Μου άρεσε και θα το ξανακάνω..:)

Και πέρασα πάρα πολύ όμορφα, και κουράστηκα, και ξεκουράστηκα, και κοιμήθηκα, και έκανα μπάνιο και ηλιοθεραπεία και γενικά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ένα πολύ γεμάτο ΣΚ όσο απλωμένο και αν έμοιαζε...:)

Και τέλος το πήρα απόφαση! Έχει καθημερινά προπόνηση basket και κάθε δυο μέρες κολυμβητήριο! Γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω να κάνουμε κανένα μπάνιο!

Σας φιλώ!


6 σχόλια:

  1. Μια χαρά!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!
    Κορμάρα θα κάνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω καιρο να περασω λογω εξεταστικης αλλα επανορθωνω σημερα αφηνοντας ευχες για καλη εβδομαδα.
    Να εισαι παντα καλα.
    Μαλλον το μπασκετ φταιει.Εγω οταν το πρωι παω γυμναστηριο και το βραδυ μπασκετ ειμαι λιγο κουρασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά το βρήκες λοιπόν τι θα κάνεις.
    Τα λέμε σε κανένα μήνα που θα είσαι φέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Hfaistiwnas

    Αχ!Μακάρι!!!:)
    Φιλια πολλαααααααα!


    @ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    Αθλητικούλης μας βγήκες εεε? Να 'σαι καλά!Εύχομαι να τα πήγες καλά στην εξεταστική, αλλά ακόμα και αν δεν πήγες πολύ καλά υπάρχει πάντα ο Σεπτέμβρης που τα διορθώνει όλα!!!:)


    @ KitsosMitsos

    Χαχαχα!Αχ ρε Κιτσομήτο μου, με τέτοιου είδους πειρασμούς που αναρτείς και εσύ και κάποιοι άλλοι -μην σας ονοματίσω- συχνά, πως να γίνω φέτες???Μάλλον για όγκο με βλέπω...!

    Φιλιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

    ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Σκορπίνα. Περάσε καιρός που είχα να περάσω. Μην μασάς με το σώμα σου.Σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά. Καλό ΣΚ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!