Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πάσχας τέλος πάμε για Καλοκαίρι

Αγαπημένοι μου ευτυχώς και αυτός ο Πάσχας μας τελείωσε! Ξέρετε τη θέση μου πάνω σε αυτή τη βαρβαροεθιμική γιορτή (!), δεν θα την ξαναναλύσω.

Φέτος όλα κύλισαν αργά και βασανιστικά, αλλά χωρίς ξεκούραση, ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή και αυτή η Δευτέρα του Πάσχα για να ξεκουραζόμαστε από την κούραση του τριημέρου.

Η Τρίτη ήταν η πιο δύσκολη μέρα, αυτή η επιστροφή στη δουλειά, είναι σαν το παπούτσι το στενό στο οποίο προσπαθείς να χωρέσεις το πρησμένο πόδι σου... Αδυνατον να κάνω fit in. Θέλω ξάπλες, αγκαλιές με το κρεβάτι μου και τα μαξιλάρια μου.

Ευτυχώς επέζησα μέχρι σήμερα στο γραφείο και έτσι μπορώ πια να ονειρεύομαι το μουχλιάρικο ΣΚ που θα περάσω ανασκελωμένη και σερνόμενη από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπαλιν.

Επίσης μπορώ επίσημα πια να σκέφτομαι τις καλοκαιρινές διακοπές. Να σχεδιάζω παραλίες βουτιές και ξάααααπλες στον ήλιο. Εκεί είμαι τώρα.

Το ίδιο το αυτό εύχομαι και δι' υμάς.

Σας φιλώ σταυρωτά πάντα.


4 σχόλια:

  1. Άσε άσε, αυτό το 6 πρωί προσπαθώ να συνηθίσω ξανά.. δύσκολο!!!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τιτλος σου τα λεει ολα!!!
    Το καλοκαιρι που ολοι αγαπαμε ερχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως τον χειμωνα τον εκλεισα το Μ. Σαββατο μετα απο 5 ωρες μεσα στη θαλασσα. Χθες αρχισα και επισημως την καλοκαιρινη σεζον, πηρα νεα ζωνη και δεματικα για τη σανιδα και Σαββατοκυριακο παμε για δοκιμη.... αν φυσαει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο χαίρομαι τελικά που δουλεύω στο σπίτι μου!!!!!!

    καλή επιστροφή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!