Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Φτού μας!

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε μια περίεργη θέση.

Έχω γενικά πολλές αναζητήσεις.Εσωτερικές, τις οποίες τις εκφράζω κιόλας μερικές φορές.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη Raven για το βραβείο που μου έδωσε. Αν και δεν είχε πολυκαταλάβει γιατί είναι αλλά χαίρομαι που με σκέφτηκε.


Θα ήθελα πολύ με τη σειρά μου να το δώσω κι εγώ αλλά μου τη δίνει όλη αυτή η blogoπαιχνιδο ιστορία. Γιαυτό θα αναφέρω ενδεικτικά Τη Raven και τον Brother αλλά όσοι θέλετε πάρτε το και κολλήστε το στον τοίχο σας!Έτσι και αλλιώς σε όλους ταιριάζει. :)


Το δεύτερο θέμα που θέλω να σας πω περιέχει πολλά μέσα, και έτσι θα τα αναφέρω επιγραμματικά :


- Οι εκλογές ήρθαν όσοι ψηφίσαμε - ψηφίσαμε, όσοι προβληματίστηκαν -προβληματίστηκαν. Οι υπόλοιποι πήγανε για μπανάκι(και καλά έκαναν). Τελείωσαν όμως οι εκλογές και κάποιοι δεν λένε να το καταλάβουν! Γιαυτό θα κάνω μια έκληση :










Σας παρακαλώ εκπρόσωποι των κομμάτων όλων των χρωμάτων, Κατεβάστε τις αφίσες που υπάρχουν παντού λες και ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται στην κορύφωσή του και στείλτε τις για ανακύκλωση!Μη δω πεσμένη αφίσα στο δρόμο γιατι θα περάσω από τα κεντρικά σας και θα πετάξω γκαζάκι να σας κάνω πυροτέχνημα!

Έλεος πια όλοι οι περιβαλλοντόφιλοι που κουρέψατε τον μισό αμαζόνιο για μια προεκλογική εκστρατεία!

- Πόσο πολύ συμπαθώ αυτούς τους κυρίους εργάτες που όταν κάνουν έργα σε ένα δρόμο, συνενοούνται μεταξύ τους και μες στο λιοπύρι κάθονται όρθιοι σαν τροχονόμοι με μεγάλες κόκκινες σημαίες και ρυθμίζουν την κυκλοφορία φροντίζοντας για τη δική μας ασφάλεια!
Κατά τα άλλα εμείς πληρώνουμε τους βρωμόμπατσους για να πίνουν καφέ στην καρέκλα δίπλα από την ξαπλώστρα μου και να αγναντεύουν τη θάλασσα..

Φτού σας!

- Μ'αρέσουν τα ηλικιωμένα ζευγάρια που βλέπω να περπατούν χέρι χέρι στο δρόμο προσέχοντας ο ένας τον άλλο. Και συγκινούμαι απίστευτα όταν βλέπω μαυροντυμένες ηλικιωμένες γυναίκες που έχασαν το έτερον ήμισυ και η μοίρα τις έκανε να είναι άντρες και γυναίκες μαζί.

- Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω ανρθώπους που δεν το βάζουν κάτω παλεύοντας με τις πραγματικές δυσκολίες της ζωής και που όποτε τους συζητήσεις είναι με ένα χαμόγελο και αν τους ρωτήσεις τι κάνουν να θα σου πουν "Καλά!Μια χαρά!"

- Συγχίζομαι με την οικονομική κρίση που μας πουλάνε και την αβεβαιότητα στην οποία ζώ και μεγαλώνω. Και θα ήθελα πάρα πολύ να φτύσω στη μούρη όλους τους πολιτικάντηδες που ζητιανεύουν την ψήφο μας, στήνοντας τραγικές πλεκτάνες για να καταχραστούν το χρήμα. Και τους άλλους, εκείνους που για την καρέκλα και την ηδονή της εξουσίας πουλάνε την ψυχή τους στο εξαποδώ...

Φτού μας που παραλάβαμε μια Ελλάδα φουλ στον πολιτισμό και την καταχραζόμαστε μέρα με τη μέρα.. Και την καταστρέφουμε ώρα με την ώρα. Άλλοι προσπαθώντας για το καλό τους, και άλλοι αδιαφορόντας για το καλό ή το κακό όλων...

Με τις υγείες μας!

5 σχόλια:

  1. και μετα μου λενε γιατι δεν ψηφισα

    εγω ειπα στο φορουμ οτι μια μερα θα παω στην λαικη θα αγορασω ντοματες και αγγουρια με 3000 ευρω και θα τα μοιρασω σε ηλικιωμενους

    ετσι !! μονο ετσι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να'σαι καλά, μικρή μου!!! :)

    Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόδωση! Δεν φταίω εγώ πάντως που δεν ξέρω τι είναι το βραβείο... Μου το είπαν πολύ μετά, αφού είχα κάνει την ανάρτηση! Είναι σίγουρα βραβείο φαντασίας πάντως :Ρ

    Πες τααααα, χώσεεεεε! Εσύ πολύ σωστά και καλά τα λες, αλλά ποιος τα σέβεται; Και να ήταν μόνο τα σκουπίδια, έχει καλώς... Εδώ συμπεριφέρονται σε εμάς (που καλά να πάθουμε κιόλας, αφού τους δίνουμε την εξουσία) σαν σκουπίδια.

    Νομίζεις ότι θα κολλήσουν στην ρύπανση ή στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να περπατήσουμε στα ήδη ανύπαρκτα πεζοδρόμια;

    Πάντως το φτυσίδι θα ήταν μια πολύ καλή απάντηση, αφού με επιχειρήματα και λογική, δεν βγαίνει άκρη.

    Φιλάκια και καλό σουκου! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Skouliki

    Αγαπημένο σκουλίκι, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να πας να αγοράσεις αγγούρια και ντομάτες αλλά σίγουρα θα βοηθούσε να πείθαμε τους ηλικιωμένους να μην ξαναψηφίσουν!

    Το μόνο οπου καταφέρνουν με την ψήφο τους είναι να συντηρούν τις απαρχαιωμένες ιδέες των πολιτικάντηδων...

    Φιλί!

    @ Raven

    Από φαντασία άλλο τίποτα!

    Σου λέω η μόνη λύση είναι να μην ξαναψηφίσουν οι άνω των 55-60. Μόνο τότε μπορεί να βλέπαμε μια άσπρη μέρα χωρίς να χιονίσει...


    Μουτς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τις βρεις τις απαντήσεις. Να'σαι σίγουρη γι αυτό.
    Καλησπέρα κοπελιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ μαζί σου.. Απόλυτα.. Φτου τους και φτου μας.. Απλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χμμμ...
Έχετε να πείτε κάτι?Εδώ είναι το σωστό μέρος...
Ακούω λοιπόν!